CONTACT
  • White Facebook Icon
  • White Google+ Icon
  • White Instagram Icon

© 2017 by Michal han Studio

Borochov 83 Herzliya, Israel.

michal@hans.co.il

Tel +972-722111515

Cel +972-503849363

1/1

The spa was planned on 130 sq meters and includes a reception and waiting hall with an exit to a swimming pool, a dry sauna and men’s and women’s dressing rooms which facilitate showers, changing rooms and bathrooms. In the waiting hall, a wall was designed to separate visitors in the reception area from those using the spa or exiting to the pool. The wall is coated with cement tiles from Studio Itay Brown, with hidden lights creating the illusion that the light breaks through from within the tiles. The spa’s design, as well as the use of material, plays on a range of shades of grey and there’s a contrast between the graffiti grey of the tiles and the white of the wood beams covering the sauna. The woodwork was designed and planned specifically for the spa and continues the playful design of lines, adding a refreshing touch of green to the whole space.

WHAT

Spa

WHERE

TLV 

WHEN

2011-2016