Living room
press to zoom
kitchen
press to zoom
kitchen
press to zoom
kitchen
press to zoom
kitchen
press to zoom
Living room
press to zoom
bedroom
press to zoom
Bathroom
press to zoom
Bathroom
press to zoom
1/2

LINEAR SHADOWS

A 350 square meter apartment in Tel Aviv’s “Blue” residential project was designed on the ninth floor of the tower with perfect views of Tel Aviv’s shore.

The public spaces were unified into a single open space overlooking a large balcony facing the Mediterranean Sea.

The apartment consists of a large master bedroom with en suite bathroom, a peripheral wardrobe unit and private balcony, children’s bedrooms, a family area, guest room and luxurious bathrooms which were not included in the original design.

In our design were used a clean, modem, non-arbitrary style with straight gentle lines creating a sense of timeless design that accepts and respects the sea that envelopes it.

WHAT

Family Apartment

WHERE

TLV

WHEN

2016