Living room apartment in TLV
press to zoom
open space
press to zoom
kitchen
press to zoom
Bedroom
press to zoom
Bathroom
press to zoom
Bathroom
press to zoom
Bathroom
press to zoom
Bedroom
press to zoom
Bathroom
press to zoom
1/3

CRYSTAL BLUE

A 350 square meter apartment in Tel Aviv’s “Blue” residential project, overlooking the Tel Aviv shore. The apartment was planned on half a floor within the project’s round tower. The underlying purpose of the design was to emphasize and respect the open landscape, the blue skies and the sea below.

Whether working at the kitchen island, sitting in the living room, lying in bed or looking out from the bathroom or shower, all eyes are always drawn towards the sea.

The hospitality spaces face east, for a rare view of the city with a green landscape and open spaces.

WHAT

Apartment

WHERE

TLV

WHEN

2013