CONTACT
  • White Facebook Icon
  • White Google+ Icon
  • White Instagram Icon

© 2017 by Michal han Studio

Borochov 83 Herzliya, Israel.

michal@hans.co.il

Tel +972-722111515

Cel +972-503849363

1/1

Planned on 80 sq meters, the gym is a single open space in a transparent structure facing the swimming pool. The shades are calm and monochromatic, using several shades of grey in different textures and materials. The floor is made out of giant cement tiles and the wall cladding by Studio Itay Brown combines 3D cement tiles and floating tiles with hidden lighting. The woodwork was also planned carefully and creates a play of cubes which correlates with the wall clad. The monochromatic shades emphasize the hung linear lights, designed especially for this space.

WHAT

Jym

WHERE

TLV 

WHEN

2011-2016